Щодня моліться за дітей та онуків цими 4 молитвами

Щодня моліться за дітей та онуків цими 4 молитвами

На русском языке читайте здесь — Ежедневно ходатайствуйте за своих детей и внуков этими 4 молитвами.

Іноді ми розмірковуємо про те, як молитися за наших дітей чи, хто має онуків, то й за онуків. Коли б я не молився за свою дочку, незалежно від того, чи це довга молитва чи короткий крик до небес, ця схема мене дуже рятувала. Я запозичив її в одного з моїх наставників, Діка Істмана, голови місіонерської організації «Кожен дім для Христа». Я часто нею користуюся вже протягом багатьох років, чи молюся я за Саманту, коли вона лягає спати, чи під час мого особистого спілкування з Богом. Ідея цієї схеми базується на вірші: «А Ісус набував мудрості, віку та благодаті – в Бога і в людей» (Лука 2:52). Тут можна легко побачити чотири області, про що потрібно молитись за наших дітей чи онуків.

1. Моліться за їхній розум.

У цій галузі ви молитеся, щоб вони зростали в мудрості. Ви можете молитися за навчання в школі або за певні предмети, які вони вивчають в цей момент. Ви також можете молитися за мудрість, урок якої, за можливості, вам знадобиться для них надати.

2. Моліться за їхній фізичний стан.

Ісус дорослішав фізично. Якщо вони молодші, ви можете молитися за їх розвиток. Якщо старші, ви можете молитися про захист та підтримку їхнього здоров'я. Якщо вони хворі, саме час молитися за зцілення. Ви можете молитися за забезпечення, якого вони потребують.

3. Моліться за їхні стосунки з Богом.

Я молюся, щоб моя дочка навчилася розпізнавати Божий голос у ранньому віці. Я молюся за її дружбу з Ісусом. Я молюся, щоб вона була благословенна духовно. Моліться, щоб ваші діти та онуки мали глибоку любов до Слова Божого.

4. Моліться за їхні стосунки з іншими.

Тут я молюся за друзів моєї дочки. Я молюся за дітей її класу у школі та церкві. Я молюся за її вчителів, які навчають її зараз і навчатимуть пізніше. Моліться, щоб вони мали добрі стосунки з людьми, яких вони зустрічають, і щоб вони зростали в цій сфері.

Це лише схема, в ній немає нічого магічного, але вона дає мені базу, корисну для мого молитовного життя. Поряд із молитвою за поточну ситуацію в кожній із цих областей, ви також можете молитися за їхнє майбутнє.

Автор — Кевін Сенапатіратне / mycharisma.com
Переклад — Інна Фурман для ieshua.org

Пожертвовать

Последнее: 26.07. Спасибо!