5 речей, про котрі потрібно сумлінно молитись за свого чоловіка

5 речей, про котрі потрібно сумлінно молитись за свого чоловіка

На русском языке читайте здесь — 5 вещей, о которых нужно усердно молиться за своего мужа.

Від самого початку нашого шлюбу я молилася про те, щоб мій чоловік захотів бути здоровим. Я хотіла бути поруч із ним довгий час. Я молилася майже 9 років до того, як він вирішив спробувати бігати. Йому це сподобалось. Він скинув зайву вагу, зміцнив своє серце і став набагато здоровішим і щасливішим. Молитви працюють!

Я вдячна величезній кількості хороших блогів, книг і конференцій, які підбадьорюють дружин служити своїм чоловікам згідно з Писанням своїми унікальними здібностями та покликаннями і постійно молитися за них. Але це не завжди проста справа. Насправді деякі речі, про які ми повинні молитися за своїх чоловіків, важкі самі по собі.

Ваш чоловік потребує не тільки вашої молитви за те, щоб у нього добре пройшов день, щоб він був успішним і щоб він був з Ісусом. Це не погані прохання, це швидше за все загальні молитви, які не мають конкретних напрямків. Чого наші чоловіки справді потребують від нас, так це особливих молитов, посилених молитов за їх зростання у благочесті. Я люблю свого чоловіка і бажаю найкращого для нього. А найкраще для нього жити для слави Божої.

Ось п'ять сумлінних молитов, якими я молюся за свого чоловіка, і закликаю вас також молитися за своїх.

1. Каяття у гріху

Я молюся за те, щоб Святий Дух ніколи не дозволяв моєму чоловікові бути лояльним до гріха в його житті, але щоб Він показував йому його гріхи і нагадував про потребу постійного каяття і духовного перетворення. Людина, котра кається та усвідомлює свої гріхи, ніколи не буде гордою. Така людина знаходить Божу милість в Ісусі і залишатиметься вдячною. Моліться, щоб Бог продовжував діяти в серці вашого чоловіка, щоб він залишався чутливим до гріха і Духа Святого і продовжував свій шлях благочестя.

Я молюся за те, щоб Святий Дух ніколи не дозволяв моєму чоловікові ставати лояльним до гріха в його житті, але щоб Він викривав його в його гріхах і нагадував йому про потребу постійного каяття і духовного перетворення. Людина, котра кається, ніколи не буде гордою. Вона знаходить Божу милість в Ісусі і залишається вдячною. Моліться, щоб Бог продовжував діяти в серці вашого чоловіка, щоб він залишався чутливим до гріха і Духа Святого і продовжував свій шлях благочестя.

2. Смиренність серця

Горда людина цінує себе надто високо, інших надто низько і втратила Бога у житті. Гордий чоловік не буде відкритий для необхідного викриття або виправлення і ставитиме себе вище за інших. Але смиренна людина навчена, незалежно від свого темпераменту, підкорятися Божому Слову. Я молюся, щоб мій чоловік продовжував лише зростати в смиренні, йдучи за Ісусом, і щоб це був один із найголовніших відмітних знаків Ісуса в ньому.

3. Терпіння у житті

Мій чоловік не дуже був би стурбований моєю розповіддю вам про те, що він за своєю природою людина неспокійна. Але відсутність терпіння в людині є зазіханням на Божий образ у ньому. Бог терплячий з нами у всіх наших провинах і впертості, і ми всі повинні жити життям, яке відображає цю якість нашого Творця і Спасителя. І це важливо, тому що нетерпляча людина швидка на скарги, швидка на злість, і тому з більшою ймовірністю звинувачуватиме інших і навіть Бога за те, що її турбує. Поки мій чоловік ще не досягнув цього, і одна з найбільших його потреб у житті — навчитися терпіння. Не тільки тому, що Бог наказав нам це, але тому що діти (і я) потребуємо того, щоб він був терплячим. Терплячий чоловік — це людина, яка знає, що вона отримала більше, ніж заслуговує, що вона користується Божим терпінням все своє життя, і знаходить величезну радість, коли долає як великі, так і малі проблеми.

4. Любов до Бога

Я хочу, щоб мій чоловік любив Бога більше, ніж мене та наших дітей. Чому? Тому що, якби він любив нас більше за Бога, ми б стали для нього ідолами і зрештою підвели б його. Ми не добрі боги. Але чоловік, який любить Бога більше за всіх людей у ​​своєму житті, буде дорожити Богом та Його добрими дарами. Така людина знає, що, крім Ісуса Христа, його найбільші земні скарби — у його домі, в дружині та в дітях, яких йому дав Господь. Я молюся, щоб мій чоловік любив мене менше, ніж він любить Господа, і щоб його любов до Бога була сильною і нескінченною. Я знаю, що якщо він насамперед любитиме Бога, він любитиме мене більше, ніж я можу собі уявити.

5. Покарання від Бога

Ви коли-небудь відчували, що ваш чоловік іде невірним шляхом? І я не маю на увазі, що ви повинні постійно нагадувати йому забирати свій одяг з підлоги у ванній кімнаті (це дістає, але це не так критично). Але будуть періоди, коли чоловіки, як і дружини, можуть почати дрейфувати у призначенні, сфокусованості та обережності на своєму християнському шляху. Буде час, коли нам потрібно буде, щоб Бог втрутився і покарав нашого чоловіка, щоб привернути його увагу, показати йому небезпеку гріха і врятувати його від майбутньої небезпеки.

Коли наші чоловіки успішні, ми повинні хвалити Бога, але нам також слід і молитися за те, щоб Бог зробив все необхідне для того, щоб утримати їхні серця від самозакоханості.

Є набагато більше, що можна сказати про молитву за наших чоловіків, але давайте почнемо з щирої молитви за них. Я також сподіваюся, що й мій чоловік сумлінно молиться за мене.

Автор — Джен Торн / timewarpwife.com
Переклад — Інна Фурман для ieshua.org

Пожертвовать

Последнее: 26.07. Спасибо!