Цей зловісний мегатренд передує антихристу

Цей зловісний мегатренд передує антихристу

На русском языке читайте здесь — Этот зловещий мегатренд предшествует антихристу.

Очевидно, що ми живемо в останні дні. Говорячи про пришестя Господа і спокусу святих, Павло писав:

«Хай ніхто жадним способом вас не зведе! Бо той день не настане, аж перше прийде відступлення, і виявиться беззаконник, призначений на погибіль, що противиться та несеться над усе, зване Богом чи святощами, так що в Божому храмі він сяде, як Бог, і за Бога себе видаватиме» (2 Фессалонікійців 2:3-4).

Слово, переведене як «відступлення» — це слово apostasia, від якого походить англійське слово apostasy — «відступництво». Зверніть увагу, що цей хибний мегатренд з'явиться прямо перед тим, як антихрист публічно припише собі божественність. Насправді, це один і той самий дух. Тому ті, хто «відступає» від істини, зводять себе на трон як богів над своїм власним життям і системою переконань, крадучи в Бога Його законне місце. Найбільш протверезлива думка в тому, що ви не можете «відступити» від чогось, якщо одного разу не володіли цим. Отже, чи йдеться тут про фальшиві церкви, які відступили від істинного одкровення Писання, чи про членів істинної церкви, які залишили одного разу прийняте ними одкровення істини? Вирішувати вам.

Удвічі тривожніше бачити, що грецьке слово, переведене як «розлучення» — це apostasion, яке тісно пов'язане зі словом, переведеним як «відступлення» (Матвія 5:31). Якщо з'єднати все воєдино, відступ від істини в якомусь сенсі означає розлучення з Богом. Отже, слово «відступлення», мабуть, не найкращий переклад цього слова. Падіння — це щось прикре і випадкове. Розлучення ж — навмисна дія. В останні дні відбудеться «відступлення», тому що люди навмисно озлобилися в своїх серцях проти Бога та істини Його Слова. Це не випадкове «падіння», це навмисний розрив стосунків. Ймовірно, більш доречно було б сказати «великий бунт». Павло пророкував Тимофію:

«А Дух ясно говорить, що від віри відступляться дехто в останні часи, ті, хто слухає духів підступних і наук демонів, хто в лицемірстві говорить неправду, і спалив сумління своє» (1 Тимофію 4:1-2).

Деякими ознаками цього відходу від віри, найімовірніше, стане прийняття тими, хто нібито сповідує християнство, сексуальних збочень, абортів, евтаназії, неправильних духовних практик (як-от буддистські форми споглядальної молитви) та нью-ейджевської філософії універсалізму — прийняття всіх релігій як шляхів до Бога.

«І як вони не дбали мати Бога в розумі, то віддав їх Бог хибному розуму — чинити непотребства, тож вони сповнені всякої неправди, розпусти, лукавства... нелюбовні, непримиренні, немилостиві. Вони знають праведний суд Божий, що ті, хто чинить такі діла, гідні смерті, однак не тільки їх роблять, а й тих, хто чинить, схвалюють» (Римлянам 1:28-32).

Найжахливіше в усьому цьому наступне: ви не можете розлучитися з Богом, автоматично не одружившись при цьому з сатаною. Немає золотої середини. Не існує сірої зони. Чи захоче хто з людей при здоровому глузді з'єднатися з істотою, чий єдиний намір — «вбити» їх духовно, емоційно і фізично, «вкрасти» все те справді хороше в житті і в кінцевому рахунку «знищити» їх? (див. Івана 10:10)

Ті, хто з'єднується із сатаною, можуть очікувати, що він викривить усе в їхньому житті на щось, що є протилежним істині. Слово «лукавство» має на увазі щось перекручене і спотворене. Тому слідом за відступництвом ви побачите велике піднесення чаклунства та сексуальної збоченості, бо обидва є «спотвореним» способом життя.

Усе це досягне піку прояву, коли диявол цілковито опанує звіра (антихриста) і використовуватиме його як свій рупор, бо «дракон» (сатана) дасть йому «силу свою, і престол свій, і велику владу» (Об'явлення 13:2). Народи і люди, які підкорилися владі «сина погибелі», автоматично з'єднуватимуться з дияволом, об'єднуючи свої душі зі злими силами, що керують його троном. Два персонажі, що відображають подружжя, з'являються в книзі Об'явлення: наречена Христа (з'єднана з Господом Ісусом) і велика розпусниця, таємниця Вавилону (з'єднана з людиною гріха). Вкрай важливо завчасно вирішити, з якою з цих груп ви бажаєте бути.

Протвережує навіть простий роздум про ці речі. Але ми маємо причину радіти, бо «за вибором благодаті залишився останок» (Римлянам 11:5). Ісус, говорячи про цей вік, сказав: «і, через множення беззаконня, у багатьох охолоне любов, а хто перетерпів до кінця, той спасеться» (Матвія 24:12-13). Залишайся вірним Богу, дитя Всемогутнього, гряде день винагороди твоєї.

Автор — Майк Шрів / mycharisma.com
Переклад — Ірина Жежерун для ieshua.org

Пожертвовать

Последнее: 19.06. Спасибо!