Як молитися за вашого майбутнього чоловіка

Як молитися за вашого майбутнього чоловіка

На русском языке читайте здесь — Как молиться за Вашего будущего мужа.

Ви все ще молитеся про чоловіка? Чи відчуваєте, що вже майже здалися? Можливо, Ви почали молитися ще коли були підлітком, а зараз Вам 20, 30 чи 40 років. Можливо, Ви вже повірили в те, що Ваші молитви НІЧОГО не дають. Іноді може здаватися, що це правда, але насправді — це не так. Ваші молитви працюють... але таким чином, що Ви не бачите цього.

Робін Джоунс Ганн і я кілька років тому написали книгу «Молитва про Вашого майбутнього чоловіка», і нам дуже подобається отримувати листи від жінок різного віку. Деякі з цих листів містять весільні фотографії! І ще більше жінок просто дякують нам за підбадьорення на їхньому шляху.

Якщо Ви ще очікуєте... тоді продовжуйте молитися! Ось кілька підбадьорень для Вас, щоб робити це:

Робін: Цей священний привілей спілкування з нашим Небесним Отцем — більше ніж затишне, відкрите запрошення приходити до Нього в будь-який час, де б Ви не були. Навіть якщо Він слухає плач Своїх дітей 24/7, молитва — це щось більше. Молитва — це також дія послуху. Ми покликані молитися за інших і молитися невпинно.

Ні Тріша, ні я не вдаємо, що ми про молитву знаємо все. Ми знаємо те, що Бог чує. Він бачить. Він знає нас. Він піклується більше, ніж ми можемо собі це уявити. І найважливіше у всьому цьому — це те, що Бог відповідає на молитву.

Можливо, Ви вже помітили, що Бог часто відповідає не так, як ми цього очікували. Через кілька років, озираючись назад, ми бачимо, що Бог зробив набагато краще, ніж те, що ми собі спочатку уявляли, коли спрямовували до небес наші сердечні потреби. Він створив нас, і Він бажає найкращого для нас. Бог завжди дає найкраще тим, хто очікує від Нього.

Інше, навіть більш дивовижне таїнство полягає в тому, що коли ми молимося за когось, ми змінюємося. Усі ми були створені, щоб любити, віддавати і приймати любов. Коли Ваше серце за допомогою молитви буде з'єднуватися з Тим, Хто є джерелом істинної любові, то ви відкриєте для себе, що молитва за Вашого майбутнього чоловіка дивовижним чином змінить Ваше серце. І коли Ваше серце змінюється, перетворюється і Ваше життя.

Якого роду зміни принесе Бог у життя Вашого майбутнього чоловіка як результат Вашої молитви за нього зараз? Ми не знаємо.

Які зміни Бог зробить у вашому серці, коли ви молитесь за нього? Ми також цього не знаємо.

Але ми знаємо одне:

Бог доводить, що Він добрий до чоловіка, який палко очікує, і до жінки, яка старанно шукає. Це добре — тихо і спокійно сподіватися на допомогу від Бога. Добре приліпитися до цього, коли Ви молода, коли Ви проходите труднощі. Коли життя важке на підйом, увійдіть у тишу. Схиліться в молитві. Не ставте запитань — чекайте появи надії (Плач Єремії 3:25-29).

Тріша: Я обожнюю фразу з останнього вірша: «можливо, ще є надія». Хіба не цього Ви потребуєте найбільше, коли Ви все ще молитеся за Вашого майбутнього чоловіка, особливо коли так багато Ваших подруг уже заміжні й мають дітей?

Можливо, Ви молитеся і молитеся, але Бог не відповідає. Ваші молитви схожі на цибулинки, посаджені в зимовому саду. Щоразу, коли Ви перевіряєте результати, то бачите лише голу землю, органічні рештки та замерзлий ґрунт. Ви сумніваєтеся у Вашій вірі, коли Ви вперше посадили молитви в сезон світла і надії.

Терпіння, дорогі улюблені Божі. З Вашими молитвами все нормально. Залиште їх прихованими в Господі. Тримайтеся надії на те, що Він почув Вас і працює в саду Вашого серця.

Одного разу, ясногось весняного ранку Ви будете ошелешені, коли побачите, що Божа сила воскресіння зробила з тими потребами, які Ви закопали вже давно.

Над чим Господь просить Вас працювати у Вашому житті протягом цього періоду? Будь ласка, не йдіть на компроміс зі своїми стандартами. Не починайте шукати виправдань своїм діям або стосункам, про які Ви знаєте у своєму серці, що вони не є тим, чого Ви бажаєте для свого життя.

Як ви можете змінити цю руйнівну поведінку сьогодні? Які нові рішення Вам слід прийняти сьогодні?

Найголовніше — бути в мирі. Розцінюйте цей час, як можливість для Бога розвивати Його терпіння у Вас. І не забувайте: любов довготерпить.

Чи вийдете Ви колись заміж? Статистика каже, що ви вийдете заміж. Усі ми знаємо, що перебування у шлюбі є набагато важливішим, ніж просто вийти заміж. Те, як Ви проводите цей проміжок в очікуванні й дозволі Богові розвивати Його терпіння в Вас, тільки принесе користь Вам тоді, коли Ви проходитимете важкі часи, через які проходять усі подружні пари.

І так як кожен шлюб складається з двох людей, також ці дві людини вчаться терпінню в процесі очікування один одного. Якщо Ви проходите через труднощі, то, найімовірніше, Ваш майбутній чоловік теж буде через них проходити. Ваші молитви матимуть значення.

Яким чином я повинна молитися Богу про розвиток терпіння в моєму майбутньому чоловікові?

  • Моліться, щоб він звернувся до Бога і щоб Божий мир допоміг йому бути внутрішньо спокійним і охочим очікувати.
  • Моліться, щоб він був стійким у вірі Богові.
  • Моліться, щоб він був задоволений, в яких би обставинах він не перебував.
  • Моліться, щоб його погляд був сфокусований на тому, що ще буде, а не на тому, що йому хотілося б мати зараз.
  • Моліться, щоб він не тиснув, щоб отримати відповідь завчасно.
  • Моліться, щоб він довіряв Божому розумінню часу.
  • Моліться, щоб він згадував усі ті часи, коли Бог був терплячим до нього.
  • Моліться, щоб він чекав з надією та очікуванням.

Звісно ж, молячись про ці речі для свого майбутнього чоловіка, обов'язково також моліться про те саме і для себе. Терпіння на кшталт бутона обітниці, який Ви тримаєте у своїй руці. Уявіть собі, що у вашій руці біла троянда із закритими пелюстками. Дозвольте, щоб кожна пелюсточка сама потихеньку розпускалася, свого часу. У Вас виходить побачити красу кожного з цих етапів? Ви бачите Вашу руку в Божій руці, Який разом із вами спостерігає за розпусканням?

Історія кохання

Чи втілиться в життя Ваша любовна історія? Для багатьох із вас — так. Щодо Вашого майбутнього чоловіка, це може статися в недалекому майбутньому або близько того, а може бути й через кілька років. Романтичні стосунки можуть початися одразу, або це може бути повільний процес зародження кохання. Це може бути саме так, як ви собі це уявляли, або так, як ви навіть і не уявляли собі. Але коли настане той день, коли Вашу історію кохання святкуватимуть Ваші найближчі друзі та рідні, Ви будете впевнені, що кожна молитва була варта цього. І Ви, можливо, подумаєте, що Вам слід було навіть більше молитися, бо молитви — це перші дари, які Ви пропонуєте своєму майбутньому чоловікові. Дари, в яких беруть участь Небеса.

Ми не можемо гарантувати, що в кожного з вас буде така історія кохання, але ми віримо, що буде й інша історія. Кожна дівчина, де б вона не була, може мати красиву історію кохання з її Богом. Вона починається в той момент, коли Ви подивитеся Йому в очі, і зрозумієте, наскільки Ви кохані, і відповісте взаємністю та посвятою.

Навіть якщо ми не можемо гарантувати, що Ваші молитви приведуть вас до вівтаря, де на Вас чекатиме ваш супутник життя, але ми знаємо, що для Бога кожна молитва дорогоцінна. Жодна не буде виголошеною даремно. Сподіваючись, що Ваші молитви про чоловіка Вашої мрії здійсняться, ми знаємо, що Ваші молитви гарантовано наблизять Вас до Бога Вашої вічності. І бачити в Його погляді любов — це найбільша історія кохання.

Якщо Вам слід бути чомусь присвяченою, то будьте присвяченою підготовці свого серця для Бога — у цьому питанні — і в кожному іншому аспекті Вашого життя. Любов, яку Ви переживаєте, змінюватиме життя, і святкування у вічності — це те, на що варто очікувати всім своїм серцем.

Автор — Тріша Гоєр / mycharisma.com
Переклад — Ірина Жежерун для ieshua.org

Пожертвовать

Последнее: 26.07. Спасибо!