Поклоніння: наступне велике поле битви Люцифера?

Поклоніння: наступне велике поле битви Люцифера?

На русском языке читайте здесь — Поклонение: следующее великое поле битвы Люцифера?

У сатани є план осквернення сучасної музики прославлення 

Найпершим гріхом у Всесвіті була гординя, а першою істотою, яка згрішила, був Люцифер, архангел, який жив на небесах у присутності самого Бога.

Богослови переконані, що Люцифер був лідером прославлення на небесах, перебуваючи у присутності Господа. Він був надзвичайно красивим і наділеним особливими здібностями. Як ми бачимо в уривку з Ісаї 14, Люцифер поглянув на свою красу і мудрість – те, що було дано йому  Господом, – і вирішив, що зможе піднести свій престол над Божим. Він абсурдно заявив: «Я стану подібний Всевишньому».

«Люциферіанство — це система вірувань, яка вшановує основні характеристики, властиві Люциферу. Ця традиція, яка перебуває під впливом гностицизму, зазвичай підносить Люцифера не як диявола, а як визволителя, хранителя, направляючого духа і навіть істинного «Бога» на противагу Єгові. Для люциферіанців кінцевою метою є просвітлення» (Wikipedia).

Для людини, яка велику частину свого життя проводить у навушниках (у тому числі й зараз, коли я пишу цю статтю), наповнюючи свій дух музикою помазаного прославлення, це досить складний меседж, яким я хочу поділитися. Це непросто через те, що я високо шаную помазання, яке перебуває на сучасній музиці поклоніння. Мене турбує той факт, що подібна стаття взагалі є необхідною. Хтось цілком міг би не погодитися зі мною і вказати на більш явне зло у світі, аморальність і демонічну культуру, в якій ми живемо, та бруд у сфері медіа. І при цьому він заявив би, що вкрай недоречно нападати на музику, яка, порівняно з усім цим, мала б проливати світло.

Я згоден з тим, що більша частина існуючої сьогодні у світі музики та медіа образливі та непристойні в очах Господа. Я погоджусь також з тим, що ми повинні заохочувати одне одного наповнювати своє життя істинно помазаними речами, включаючи музику прославлення. Протягом багатьох років мій рецепт для людей, які приходили до мене, розповідаючи про свої труднощі у ходженні з Богом, полягав у тому, щоб допомогти їм на певний час відключити всі медіа – телебачення, музику тощо, — які явно не були помазаними, не прославляли би Господа і не були благочестиві. Насправді я б попросив їх поміркувати над тим, щоб на місяць відмовитися навіть від сучасної християнської музики (або тієї музики, яка їм подобається).

У результаті ті, хто брав участь у моєму експерименті, повідомляли про потужний прорив, тоді як ті, хто цього не робив, продовжували боротьбу. Музика поклоніння, помазана Святим Духом, є більш могутньою, ніж ми собі можемо уявити. Як і музика, помазана Люцифером.

Теологічні та моральні принципи наших лідерів прославлення безпосередньо будуть впливати на пробудження і Боже Царство на землі. Крім того, ворог і сьогодні (як і раніше) намагається спокусити духовне покоління, тонко спотворюючи музику поклоніння настільки, щоб вона прийняла його помазання замість Божого.

Три способи, як Люцифер може проникнути у музику прославлення:

1. Богослов'я 

Багато людей помилково вважають, що богословські погляди лідера прославлення не мають значення. Більшість вважає, що вартовим у питанні богослов'я у помісній церкві є старший пастор, а лідер  прославлення грає меншу, допоміжну роль. Все, що нам потрібно зробити, це переміститися на роки в минуле, щоб побачити, що великий страж, сам Бог, був атакований, і Його місії було завдано значної  шкоди.

«Як він упав з неба, рання зоря, яка сходить на світанку? Розбитий об землю той, хто посилає до всіх  народів. А ти казав у своєму розумі: Піднімуся до неба, вище від Божих зірок поставлю свій престол, сяду на високій горі, на високих горах, що на півночі, підіймуся понад хмари, буду такий, як Всевишній! А тепер зійдеш в ад, — до основ землі. Ті, які тебе побачать, будуть тобою здивовані й скажуть: Це той чоловік, який розгнівив землю, який сколихнув царів?» (Ісаї 14:12-16 УТТ).

Люцифер, лідер прославлення, не був у єдності з Богом, і тому істина була викривлена. Сам Бог не зупинив те, що сталося далі:

  • Третина ангелів упала разом із Люцифером;
  • Незліченні мільйони людей горітимуть у пеклі, яке було створене для Люцифера, після того, як він був вигнаний з небес.

Слабке богослов'я вашого лідера прославлення може легко призвести до того, що багато хто в церкві піддадуться омані. Чому?

«Твоє серце піднялося вгору через твою красу, зітліла твоя вмілість з твоєю красою» (Єзекіїля 28:17).

Поєднання гордості та краси може бути надзвичайно спокусливим. Я думаю, ми всі погодимось, що є лідери поклоніння, яких ми дуже любимо. Їхня музика, їхня поведінка на сцені, їхнє стремління — все це надзвичайно привабливо. Для тих, хто дійсно смиренний і благочестивий, у цьому немає нічого поганого. Проте ті, хто не дотримуються біблійних переконань і вірувань, теж несуть помазання, але джерело цього помазання може бути іншим. Музика, поведінка на сцені та пристрасть будуть такими ж чарівними, як і завжди, але їх поклоніння більше не вестиме істина. Погане вчення ставить під загрозу помазання.

Ви були б шоковані, дізнавшись скільки лідерів прославлення (і пасторів, якщо вже на те пішло) схвалюють жахливі акти аборту. Інші одурманені доктринами фальшивої благодаті, так званим «гей-християнством», процвітанням, людиноцентричним богослов'ям та ін.

Для багатьох людей метою поклоніння є просвітлення. Доторкнутися до іншого Царства і пережити щось надприродне не так вже й погано. Це добре тільки в тому випадку, коли це правильне Царство. На жаль, дуже багато хто просто хоче чогось неземного, незалежно від того, яке там присутнє помазання. Це є метою Люцифера. Спокусити просвітленням і заманити людей у пастку тим, що пропонує біблійно-скомпрометований лідер поклоніння.

Вони зберігають свою «красу», просвітлення дуже відчутне, і вони дуже привабливі. Однак їхнє помазання може бути дуже небезпечним.

2. Таємне життя 

Вміння вести поклоніння не повинне бути описом головного завдання лідерів прославлення. Воно має природньо виливатися з життя, наповненого інтенсивною, безперервною молитвою. Безперервна молитва в дусі має бути важливою для нас усіх, але особливо для тих, хто вводить нас у присутність святого Бога.

Це має бути очевидно, що ми не можемо вести людей туди, де самі не були. Я думаю, що багато сьогоднішніх лідерів прославлення просто вказують людям на це святе місце, замість того, щоб йти попереду і вести їх туди.

Одним із моїх улюблених моментів у Міжнародному Домі Молитви в Канзас-Сіті (IHOP KC) була сама культура прославлення. Кожного дня групи прославлення годинами перебували в молитовній кімнаті — вони молилися, вивчали Слово, кликали до Господа, і лише після цього виходили на сцену. Тільки тоді вони справді могли щось запропонувати людям. Тільки в цьому випадку вони можуть привести людей в Божу присутність, яку вони щойно пережили з Богом самі. В результаті народжувалися сильні, часто спонтанні пісні, повні глибини та духовного життя, а не поклоніння у стилі караоке, до якого ми всі так звикли.

Але як багато лідерів недільного ранкового богослужіння та музикантів виходять на сцену, промовивши поспішну молитву разом, часто провівши чимало днів взагалі без неї. Багато хто проводить суботні вечори за переглядом фільмів, далеких від святості. Деякі таємно борються із гріхами — тоді як інші взагалі з ними не борються. Вони всім єством приймають гріховний спосіб життя.

Пройшли десятки років, але я все ж так само вражений тим часом, на початку мого християнського ходіння, коли я бачив, як лідери прославлення, пастори та інші люди в церкві легковажно насолоджувалися мерзенними фільмами або слухали непристойну музику. Вони наповнювали своє життя щоденними задоволеннями, а потім співали та проповідували в домі Божому. Мій дух і досі приголомшений усвідомленням цього.

На жаль, церква стала настільки нечутливою, що ми навіть не можемо сказати, коли саме помазання її покинуло.

Секретне життя лідерів поклоніння може призвести до того, що «Іхавод» буде повішено над дверними одвірками церкви:

«І вона назвала ім'я тому хлопцеві: Іхавод, кажучи: Відійшла Ізраїлева слава! Бо почула про взяття Божого ковчегу, і про тестя свого та про мужа свого» (1-а Самуїлова 4:21).

Чи розуміємо ми, чого насправді варте розміщення Божого ковчега сьогодні?

3. Слова та тексти 

Чи помітив хтось із вас в музиці прославлення тенденцію до прославлення самої людини? Те, що ми отримуємо, наш стан, наші відчуття — це все чується в кожній наступній пісні. Нам потрібно повернутися до Богоцентричних текстів пісень, які проголошують Його добрість!

  • «Величаєм! Величаєм! Величаєм Тебе, Господи!
  • «Вся слава великому імені Ісуса! Нехай ангели впадуть ниць/ Принесіть царську діадему і увінчайте Його Господом всього.
  • «Благословення і честь, слава і сила / Нехай буде Старому днями / Від усякого народу, від усього творіння, схиліться перед Старим днями / Кожен язик на небі і на землі провіщає славу Йому / всяке коліно схилиться перед Престолом Твоїм у поклонінні / Будь звеличений, о, Господь / і царство Твоє не перейде/ о, Старий днями»
  • «Чи ви обмиті кров'ю / кров'ю Агнця, що очищає душу? Чи чиста ваша одежа? Чи біла вона, як сніг? / Чи обмиті ви Кров’ю Христа?»

Друзі, всі ці тексти не про нас. Суть не в тому, що отримуємо ми. Суть навіть не стільки в тому, як сильно Бог любить нас, скільки в тому, як сильно ми любимо Його.

Уявіть, що ви пишете любовну пісню для свого чоловіка/дружини, а потім пристрасно співаєте її йому/їй. Лише уявіть, що всі тексти були про те, наскільки сильно він (або вона) любить вас, а не про те, яку велику любов маєте ви. Це було б дивно. Ми повинні звеличувати Бога набагато більше, ніж прославляти Його любов до нас.

Все більше і більше поширеними стають такі тексти пісень прославлення (і тексти сучасної християнської музики), які або розмиті, або просто не є біблійними взагалі.

Давайте розпочнемо рух істинного поклоніння 

Існує рух істинного поклоніння, яке говорить про нашу смерть і звеличує Господа, і він здатний потрясати основи землі.

Коли ми живемо життям смирення, молитви та святості, то музика, яка виходить із цього руху, змусить демонів тікати.

Лідери поклоніння, я благаю вас: не дозволяйте вашій красі та вашій пристрасті вести людей, яких вам дав Бог. Нехай ваше служіння буде «на колінах», з молитовної кімнати, з місця благання. Тільки тоді у вас буде те, що потрібно для того, щоб звільнити полонених і познайомити неспокійне і пригноблене демонами покоління з любов'ю та силою Святого Бога.

«І бувало, коли злий дух від Бога нападав на Саула, то Давид брав гусла, та й грав своєю рукою. І легшало Саулові, і ставало йому добре, і відступав від нього той злий дух» (1-а Самуїлова 16:21).

Автор — Джон Бьортон / charismanews.com
Переклад — Вікторія Кучурян для ieshua.org

Пожертвовать

Последнее: 19.06. Спасибо!