Потужне видіння змінило життя єврейської художниці

Потужне видіння змінило життя єврейської художниці

На русском языке читайте здесь — Мощное видение изменило жизнь еврейской художницы.

Вона виросла в неблагополучній єврейській родині в Квінсі, штат Нью-Йорк, і вирушила в духовну подорож, кульмінацією якої стало потужне видіння, що змінило хід її життя.

«Я завжди любила Бога-Отця з мого юдаїзму і вірила в Нього, але, на жаль, у мене ніколи не було з Ним особливих стосунків, — каже Лорі Загон-Соррентіно. — Я не вірила в Ісуса. У моїй сім'ї було прийнято говорити: “Ніколи не вимовляй це ім'я”».

У її родині ніхто не сповідував релігію, але її дідусь був ортодоксальним євреєм і щодня ходив до місцевої синагоги. Хоча він був дуже залучений до ритуалів і традицій юдаїзму, це, схоже, не мало особливого впливу на поведінку його сім'ї.

«Моя бабуся (його дружина) мала фобію і ніколи не виходила з будинку, в якому вони жили, більше 20 років. Діти сміялися з його поведінки, але їх також лякали його тиранічні витівки. Великі свята сім'я відзначала у нього вдома. На цих вечерях він завжди пив дуже багато віскі та вина, вирував і шаленів і врешті-решт ридав без упину», — згадує вона.

«Я ніколи не вміла поклонятися Богу, — зізнається Лорі. — Мене ніколи не вчили Біблії. Я навіть не знала, що Старий і Новий Завіт об'єднані в одну книгу».

Закінчивши Коледж мистецтв Інституту Меріленда в Балтіморі, вона здобула ступінь магістра образотворчого мистецтва в Сиракузькому університеті.

Переслідуючи свою любов до мистецтва, вона набула найбільшої популярності як абстрактний колорист. Протягом 14 років вона працювала професором образотворчого мистецтва в Міському університеті Нью-Йорка, спеціалізуючись на теорії кольору та світла.

Деякий час вона жила в Барселоні та Мадриді, де за два роки мала чотири виставки, перш ніж переїхала до Каліфорнії.

«У Нью-Йорку я мала шанувальників, але в Каліфорнії про мене ніхто ніколи не чув», — розповідає вона. Лорі приєдналася до 12-крокової програми подолання проблем харчової залежності та потоваришувала із жінкою з групи на ім'я Розалі.

Якось вони пішли разом на обід, і Розалі сказала: «Лорі, я знаю, що ти дуже духовна людина. Я думаю, тобі потрібно більше дізнатися про Ісуса».

«Ні, пробач, ми не говоримо про Ісуса в моїй сім'ї», — коротко відповіла вона.

«Лорі, ти не розумієш, Ісус був найбільшим євреєм з усіх!»

Лорі віддалено усвідомлювала, що Ісус був євреєм, тому що її батько розповідав їй, що він читав Біблію від асоціації «Гедеон», коли зупинявся в готельних номерах, і відкрив для себе дивовижну новину про те, що Ісус був євреєм.

«Більшість євреїв у Нью-Йорку вважають слово “Ісус” лайкою», — сказала вона своїй подрузі.

Потім Розалі сказала те, що приголомшило її: «Лорі, я молюсь за тебе».

«Чому ти молишся за мене?»

«Я думаю, Бог робить великі речі у твоєму житті, і я молюся, щоб це продовжувалося».

Потім Розалі запросила її на біблійний урок, який проходив у середині тижня у будинку її пастора. «Я думаю, тобі і твоєму хлопцеві було б корисно сходити туди», — сказала вона їй.

Хлопець Лорі, Джо, вирішив відвідати церкву, відому як Coast Hills у Лагуна-Нігел, повернувся додому і здивував Лорі, сказавши, що, на його думку, їй сподобається. Джо колись був вівтарником у католицькій церкві, але відвернувся від релігії.

«Я піду, якщо ти триматимеш мене за руку і не підпустиш нікого з цих людей до мене», — сказала вона Джо.

Вони разом відвідали церковне служіння і побачили, що люди співають і славлять Ісуса. «Я відчувала, що зраджую свою культурну ідентичність, — каже Лорі. — Мені було не по собі».

Незважаючи на початковий дискомфорт, вона відчула бажання ходити на ці уроки Біблії у будинку пастора Денні Беллесі. «Сторінки Біблії зачарували мене того самого першого вечора», — каже вона. Вона почала читати Біблію самостійно і відвідувати заняття щотижня.

На четвертому тижні пастор звернувся до учасників дуже прямо: «Дехто з вас сумнівається, хто такий Ісус, — сказав він. — Якщо ви не впевнені, я пропоную вам піти додому, помолитися і попросити Його взяти ваше життя під контроль та спасти вас».

Лорі пішла додому, заворожена його словами: «Ісус — Господь, божевільний чи брехун?»

Перед тим, як лягти спати, Лорі помолилася, щоб Ісус увійшов у її життя. «Гаразд, це дійсно дивно, мені це подобається, але я не впевнена, що це дійсно правильно для мене. Я не знаю, чи Ти Той, за кого Себе видаєш у цьому вивченні. Мені потрібен візуальний знак. Я художник. Мені потрібне щось, що покаже мені, що це правда».

Наступного ранку, коли вона потягувала каву за кухонним столом, все почало ставати «справді дивним», за її словами.

«Раптом мені з'явився Ісус зростом сім футів (приблизно 213 см) у перлинному вихорі світла, що оточував Його. Я знала, що це був Ісус. Наступної миті я зрозуміла, що стою і бачу себе шестирічною дитиною».

Той період дитинства Лорі був одним із найнещасливіших. Крім Лорі-дитини, двометрового Ісуса та її самої у дорослому житті, у її видінні з'явилася чорна пантера.

Раніше вона бачила повторювані сни із злобною чорною пантерою, яка переслідувала її, часто змушуючи прокидатися в холодному поті. «У Нью-Йорку у мене були проблеми з бісами, які прийшли в моє життя, — згадує вона. — Я проводила сеанси ченнелінгу з людьми, і зі мною відбувалися дуже дивні речі».

Але тепер Ісус відігнав від неї чорну пантеру, відчинив двері та вигнав звіра. Потім Він зачинив двері. «Ми троє трималися за руки. Ісус, я і я у віці шести років. Я була видіням, але це було так реально. Він був просто там. Коли Він вивів пантеру, це було так сильно для мене».

Лорі розпізнала в пантері демонічну, злу присутність.

Після потужного видіння Лорі відчула, що змінилася. «Я відразу ж відчула себе іншою — наповненою любов'ю, прийнятою. Я була цілісною. Існує термін для євреїв, які приймають Ісуса як свого особистого Господа і Спасителя — “месіанські віруючі”.

Я знала, що моє минуле життя закінчилося, і Ісус був поруч, щоб сказати мені, що Він поруч зі мною.

Навіть рана, що утворилася у шість років, загоїлася. Я щодня прославляю Його за те, що Він вибрав мене однією зі Своїх».

Автор — Марк Елліс / godreports.com
Переклад — Валя Рекка для ieshua.org

Пожертвовать

Последнее: 26.07. Спасибо!